این مقاله به بررسی این میپردازد که چگونه ممکن است رویکردهای پردازش اطلاعات نسبت به هوش، پیامدهایی را برای مطالعه منابع سرمایه انسانی درون سازمان ها ارائه دهد. نخست، بررسی اجمالی از تحقیقات مربوط به سرمایه انسانی را ارائه می دهیم که تحولات آن و حوزه های کنونی تاکیدی را خلاصه کرده اند. این بررسی بیان می کند که اکثر تحقیقات مربوط به سرمایه انسانی، تحولات مهم در مطالعات روانشناسی هوش را نادیده گرفته اند. سپس، ما رویکردهای معاصر نسبت به مطالعه هوش، به عنوان پردازش اطلاعات، را بررسی می کنیم. این مقاله را از طریق ارائه یک برنامه گسترده برای یکپارچه سازی تحقیقات در مورد منابع سرمایه انسانی با رویکردهای پردازش اطلاعات نسبت به هوش به پایان می رسانیم.
کلمات کلیدی: منابع سرمایه انسانی، هوش، پردازش اطلاعات، منابع انسانی.
Abstract
This paper considers how information processing approaches to intelligence may offer implications for the study of human capital resources within organizations. We first provide a brief overview of human capital research that summarizes its evolution and current areas of emphasis. This review notes that most of the research on human capital has ignored key developments in the psychological study of intelligence. We then review contemporary approaches to studying intelligence as information processing. We conclude by proposing a broad agenda for integrating research on human capital resources with information processing approaches to intelligence.
چکیده
کلمات کلیدی
- مقدمه
- هوش، سرمایه انسانی، و مزیت رقابتی
- هوش به عنوان پردازش اطلاعات
- دستور کار برای تحقیقات آتی در مورد سرمایه انسانی
- مطالعه هوش
- بررسی شخصیت و خودداری
- مکمل ها
- چگونه منابع سرمایه انسانی مبتنی بر هوش را ایجاد کنیم
- توانایی ها و قابلیت ها
- تنوع و هوش
- نتیجه گیری
Abstract
Keywords
1. Introduction
2. Intelligence, human capital, and competitive advantage
3. Intelligence as information processing
4. An agenda for future human capital research
4.1. Study intelligence
4.2. Examine personality and self-control
4.3. Complementarities
4.4. How to build intelligence-based human capital resources
4.5. Capabilities
4.6. Diversity and intelligence
5. Conclusion
Acknowledgments
References
نتیجه گیری:
رویکردهای پردازش اطلاعات نسبت به هوش، مفاهیم بسیاری را برای درک سرمایه انسانی در سازمان ها ارائه می دهند. بطور همزمان، مطالعه رویکردهای پردازش اطلاعات در بافت های سازمانی پویا ممکن است منجر به درک بهتری از هوش شود. بررسی استراتژیک ادبیات پیشینه در مورد سرمایه انسانی به عنوان منبعی از مزیت رقابتی، آن را به سوی جستجوی بنیان های خرد منابع سرمایه انسانی سوق داده است. هوش کارکنان، یکی از با ارزش ترین بنیان های خرد مبتنی بر روانشناسی را ارائه می دهد، زیرا آن دارای این پتانسیل است که با ارزش، نادر، بی نظیر، و غیر قابل تعویض باشد. ما پیشنهاد می کنیم که تحقیقات آتی تلاش کنند تا بطور کامل تری تحقیقات سرمایه انسانی و هوش را یکپارچه سازند، زیرا چنین ادغامی احتمالا برای ارائه درک کاملی از هوش در محیطکاری ضروری است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.