چکیده:
ما با ارائه اصول اولیه امنیت اطلاعات و نحوه ارتباط آن ها با سازمان ها، امنیت HRIS و e-HR را بررسی می کنیم. با افزایش استفاده از سیستم های سازمانی نظیر HRIS و e-HR، بررسی بیشتر امنیت این سیستم ها اهمیت یافته است. با وجود این، بر خلاف انتظار پژوهش های کمی در این حوزه انجام شده است هرچند که در حال حاضر پژوهش های گسترده ای در ارتباط با محرمانگیHRIS وجود دارد. در عین حال که بر امنیت HRIS و e-HR تمرکز می کنیم جنبه های امنیت HRIS و e-HR و نحوه بهبود آن ها را در سازمان ها معرفی می کنیم. همچنین یک مدل پژوهش به همراه فرضیاتی ارائه می شود که می تواند راهنمای پژوهش های آتی باشد.
کلیدواژه ها: سیستم اطلاعاتی منابع انسانی، امنیت اطلاعات، محرمانگی اطلاعات، سیاست های امنیتی، قوانین امنیتی، معماری امنیتی، آموزش امنیت، تحلیل ریسک
Abstract
We explore HRIS and e-HR security by presenting information security fundamentals and how they pertain to organizations. With increasing use of enterprise systems such as HRIS and e-HR, security of such systems is an area that is worthy of further exploration. Even then, there is surprisingly little research in this area, albeit that extensive work is present in regard to HRIS privacy. While focusing on HRIS and e-HR security, we introduce aspects of HRIS and e-HR security and how it can be enhanced in organizations. A research model is also presented along with propositions that can guide future research.
Keywords:
Human resource information system
Information security
Information privacy
Security policies
Security legislation
Security architecture
Security training
Risk analysis
چکیده
کلمات کلیدی
- مقدمه
- امنیت اطلاعات
- تأثیر متقابل امنیت و محرمانگی
- امنیت HRIS و e-HR
- مدلی از عوامل موثر در امنیت HRIS و e-HR
- ارزیابی داده ها
- سیاست ها
- . قانون/ مقررات
- معماری
- ادغام
- آموزش
- تحلیل ریسک
- درباره مستندسازی
- پژوهش های آتی و نتیجه گیری
Abstract
Keywords
1. Introduction
2. Information security
2.1. The interplay between security and privacy
2.2. HRIS and e-HR security
3. A model of the factors contributing toward HRIS and e-HR security
3.1. Data evaluation
3.2. Policies
3.3. Legislation/regulation
3.4. Architecture
3.5. Integration
3.6. Training
3.7. Risk analysis
3.8. About documentation
4. Future research and conclusion
References
پژوهش های آتی و نتیجه گیری:
این مطالعه به بررسی حوزه تحت پژوهش امنیت HRIS و e-HR پرداخت. درباره مشکلات مرتبط با امنیت HRIS و e-HR بحث شد و در عین حال دستورالعمل های رفع این مشکلات امنیتی از طریق یک مدل پژوهشی ارائه شد. با توجه به این که فقط استفاده از HRIS، e-HR و سیستم های سازمانی مشابه در حال افزایش است ضروری است که نگرانی های مرتبط با امنیت HRIS رفع شود. برای درک کامل امنیت HRIS و e-HR، مهم است که پژوهش های آتی بر مطالعات سطح سازمان تمرکز کنند که جنبه های مختلف امنیت HRIS و e-HR را بررسی می کند. از آنجایی که پیاده سازی سیستم های سازمانی نظیر سیستم هایی که HRIS/e-HR را ارائه می کنند در شرکت های مختلف متفاوت است. روش پژوهش کیفی می تواند گزینه موثرتری باشد. ماهیت مسائلی نظیر پذیرش HRIS، نگرانی درباره حریم خصوصی، امنیت و اعتماد، پیچیده و حساس است و روش کیفی فرصت ارائه یک زمینه گسترده را برای مطالعه فراهم می کند.
همچنین معتقدیم که این روش نیز موثر خواهد بود زیرا امنیت HRIS و امنیت اطلاعات به طور کلی معمولاً موضوعاتی آزاردهنده هستند. اگر شرکت کنندگان در مطالعه ای در ابتدا نسبت به حضور در مطالعه ای که می تواند مشکلات امنیت اطلاعات سازمان آن ها را مشخص کند بدبین باشند آن مطالعه می تواند منحرف شود (کوتولیک و کلارک، 2004).
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.