چکیده:
با توجه به شواهد رفتار اجتماعی و تودهوار، ما به این میپردازیم که آیا رفتار مناسب در حین ماه رمضان نسبت به ماههای غیر رمضان باعث حفظ و نگهداری رفتار تودهوار بیشتری میشود یا خیر. طبق گزارشها به دست آمده از هفتکشور مهم مسلمان؛ که نشان داده شد، رفتار تودهوار قابلتوجهی در حین ماه رمضان در اکثر بازارهای نمونهها موجود بود. علاوه بر این، نشان داده میشود که این رفتار نسبت به ماههای غیر رمضان برای اکثریت آزمایشها قویترمی باشد درنتیجه اهمیت آنهم در روزهای رمضان و هم غیر آن نشان داده میشود. بهصورت کلی، اهمیت رفتار تودهوار در حین/ خارج از ماه رمضان تعدادی متغیر را در این سطح بازارها مرتبط با متغیرهایی که رفتار بازارها، چه رفتارهای بازارهای داخلی( سودهای بازار; حجم فروش بازار) و بینالمللی( سودهای عاید شده از بازار آمریکا; اهداف سرمایهگذاران آمریکا; بحران اقتصادی جهانی) را منعکس مینماید نشان میدهد.
کلمات کلیدی: رفتار تودهوار، رفتار اجتماعی، ماه رمضان
Abstract
In view of evidence linking herding and social mood, we examine whether the positive
mood documented during Ramadan translates into higher herding compared to nonRamadan days. Drawing on a sample of seven majority Muslim countries, we report
significant herding during Ramadan in most of our sample markets. Additionally, we show
that herding appears significantly stronger within rather than outside Ramadan for most
tests whereby its significance is manifested on both Ramadan- and non-Ramadan-days.
Overall, herding significance within/outside Ramadan exhibits some variation in its levels
across markets in relation to variables reflective of market states, both domestically (market
returns; market volume) and internationally (US market returns; US investors’ sentiment;
global financial crisis) market states.
keywords:
Herding
Social mood
Ramadan
چکیده:
کلمات کلیدی
- مقدمه
- مروری بر منابع
- رفتار سرمایهگذاری و تودهوار
- رفتار تودهوار در ماه رمضان
- متدشناسی و داده
- متدشناسی
- داده
- بحث و نتایج
- نتایج تجربی
- بحث – مشارکت
- نتیجهگیری
نتیجهگیری
این مقاله روابط بین رفتار تودهوار و رمضان که توسط رفتارهای روانی/احساسی تحریک میشوند( فعلوانفعالات اجتماعی پیشرفته; خوشبینی) بررسی میکند که بهعنوان تسهیل در رفتار تودهوار و بخصوص در ماه رمضان مشاهدهشده است. مثالی در مورد هفت بازار موجودی از اکثر کشورهای مسلمان بررسی شد، ما تأثیر رفتار تودهوار را در حین رمضان در اکثر نمونههای بازاری استناد نمودیم. همچنین نشان دادیم که رفتار تودهوار بهصورت قابلتوجهی در محدودهی رمضان برای اکثر آزمایشها قویتر میباشد جاییکه برای یک از روزهای رمضان و غیر آن معنیدار است. بهصورت کلی، اهمیت رفتار تودهوار در /غیر ماه رمضان برخی متغیرها را در حالت تأثیرگذاری خود در برابر بازارها به بازتاب متغیرهای داخلی( سودهای بازاری; حجم کاری بازار) یا بینالمللی( سودهای بازاری آمریکا; هدف سرمایهگذارهای آمریکایی; بحران اقتصادی جهانی) نشان میدهد.کار صورت گرفته در این مقاله مشارکت کلی از تأثیرگذاری دین در اهداف اقتصادی را نشان میدهد، بدینصورت که موقعیت دینی(رمضان) جزئی از عامل مهم در اهمیت رفتار تودهوار میباشد.
بررسی اخیر تنها بهصورت غیرمستقیم نتیجهگیری دربارهی تأثیر رمضان روی رفتار سرمایهگذاری را ایجاد کرده است( با امتحان رمضان بهعنوان یکفصل نامتعارف). برای توسعهی اینکه فعلوانفعالات اجتماعی و هدف مثبت شامل دو ویژگی رفتار کلیدی میشود، نتایج ما در سطح بازار یکپارچه مقدم بر شواهد بررسی در سطح خرد روی تأثیرگذاری این دو ویژگی رفتار تودهوار را تائید مینماید. نقش رمضان، بهعنوان یک موقعیت مرتبط باهدف مندی در ایجاد انگیزهی در رفتار تودهوار پیشنهاد مینماید که رمضان بهعنوان بررسی یک عامل هدفمند زمان جستجوی مجدد رفتار تودهوار در اکثر بازارهای کشورهای مسلمان میباشد. این همچنین شامل بحثی از رفتار تودهوار با دامنهی پهنتر و تأثیر نرمافزارهای اجتماعی روی بازارها با ایجاد پیشزمینهای برای بررسی اینکه موقعیتهای بزرگ دینی(مانند هفتهی Easter کاتولیک یا ارتدکس) میتواند رفتار تودهوار را تغییر دهد یا خیر، میشود. از دید عملگرایان، مطالعهی کنونی شامل دلایلی برای اجتماع سرمایهگذاری، بخصوص برای تاجران با افشای بازارهای سهامی در اکثر کشورهای مسلمان میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.