قسمتی از متن ترجمه مقاله ارتباط شخصیت با هوش فرهنگی: اثر تعاملی گشودگی و سازگاری
چکیده
ویژگی شخصیتی گشودگی معمولاً بر هوش فرهنگی فرد اثر می گذارد، گشودگی به این توانایی گفته می شود که با افراد مختلف از زمینه های فرهنگی مختلف به شکلی کارآمد بتوان ارتباط برقرار کرد. این مقاله نشان میدهد که آیا ارتباط میان دو نفر به میزان سازگاری آنها بستگی دارد یا خیر، سازگاری یک ویژگی شخصیتی است که برای ایجاد ارتباط میان افراد نقش مهمی بازی میکند. اطلاعات جمعآوریشده از 244 متخصص بینالمللی نشان میدهد که گشودگی قطعاً به سه جنبه از هوش فرهنگی مرتبط میشود و این در زمانی است که میزان سازگاری بالا میباشد، اما در زمانی که میزان سازگاری پایین باشد، چنین ارتباطی وجود ندارد. این یافتهها نشان میدهد که بررسی شخصیت و هوش فرهنگی از یک رویکرد تعاملی بهره میگیرد، و ارزیابی، انتخاب و بهبود استعدادهای بینالمللی باید ویژگیهای شخصیتی را با هم در نظر بگیرد نه به صورت جداگانه.
کلیدواژه: هوش فرهنگی، شخصیت، گشودگی، سازگاری، تعامل ویژگیها
Abstract
The personality trait of openness is generally believed to influence an individual’s cultural intelligence, which is an ability to deal effectively with people from different cultural backgrounds. This study examines whether a relationship between the two depends on the individual’s degree of agreeableness, a personality trait important for building interpersonal relationships. Data collected from 244 international professionals shows that openness is positively related to three facets of cultural intelligence when agreeableness is high, but not when agreeableness is low. The findings suggest that research on personality and cultural intelligence would benefit from an interactive approach, and that assessment, selection and development of international talents should consider personality traits not in isolation, but in concert.
Keywords:
- چکیده
- کلیدواژه
- 1- مقدمه
- 2- روش
- 2-1 شرکتکنندگان
- 2-1-1 هوش فرهنگی
- 2-1-2 شخصیت
- 2-1-3- متغیرهای کنترلی
- 2-1 شرکتکنندگان
- 3- نتایج
- جدول 1: میانگین، انحراف معیار و پیوستگیهای درونی همۀ متغیرهای به کار رفته در این پژوهش (N = 244)
- جدول 2: تحلیل رگرسیون چندگانه تعدیلشده ( n = 244)
- 4- بحث
- 4-1- محدودیتها و تحقیقات آینده
- 4-2- نتیجه گیری
- Abstract
- Keywords
- 1. Introduction
- 2. Method
- 2.1. Participants
- 2.1.1. Cultural intelligence
- 2.1.2. Personality
- 2.1.3. Control variables
- 2.1. Participants
- 3. Results
- 4. Discussion
- 4.1. Limitations and future research
- 4.2. Conclusion
- References
بحث
این نتایج که نشان میدهد رابطهای مثبت میان گشودگی و سه جنبه دیگر از CQ در زمان بالا بودن سازگاری وجود دارد، و این ارتباط زمانی که سازگاری پایین باشد تا نزدیک تقریباً صفر ضعیف میشود، بینشها یا توضیحات جایگزین جدیدی را در مورد تأثیر ویژگیهای شخصیتی بر توانایی یک فرد در مواجهۀ مؤثر با افراد از زمینههای فرهنگی مختلف ارائه میکند. به جای اینکه ویژگیهای شخصیتی را به صورت مستقل در نظر بگیریم، دانشمندان و سازمانهای مشابه بهتر است تعامل ویژگیهای شخصیتی را در نظر بگیرند، آن هم در زمان ارزیابی پتانسیل افراد برای موفقیت در محیط بینالمللی.
نتایج ما ارزیابی بسیار مهمتری از نقش ویژگی شخصیتی گشودگی ارائه میکند. گشودگی به عنوان مهمترین ویژگی شخصیتی برای CQ شناخته شده است (آنگ و دیگران، 2006؛ تریاندیس، 2006). با این حال، بر اساس نتایج ما، زمانی که سطوح سازگاری افراد پایین است، ارتباط مثبت میان گشودگی و CQ برقرار نمیماند. این الگو در سه جنبه از CQ پایدار نیست. افراد دارای گشودگی اگر سطح پایینی از سازگاری داشته باشند، ممکن است در محیط بینالمللی عملکرد خوبی نداشته باشند.
ثانیاً، یافتههای ما دانش مربوط به اثر سازگاری را در توانایی افراد برای مواجهه کارآمد با افراد از زمینههای فرهنگی مختلف بهبود میبخشد. بر اساس آنگ و دیگران (2006) سازگاری تنها به CQ رفتاری مربوط است. در مقاله ما، سازگاری به طور مستقل به هیچکدام از جنبههای CQ مرتبط نمیشود. با این حال، زمانی که سازگاری با گشودگی مشترکاً در نظر گرفته میشوند، اثر قویتری بر سه جنبۀ CQ دارد. این نتایج نشان میدهد که تأثیر سازگاری باید با سایر ویژگیهای شخصیتی مشترکاً در نظر گرفته شوند.
اگرچه افراد سازگار، هنگام سازگاری رفتارهای خود با سایر فرهنگها همدل، مشارکتی، از نظر روابط میان فردی زرنگ و هستند و کمتر موجب رنجش میشوند، اما آنها تمایل ندارند تا اختلافنظر خود را با افراد سایر فرهنگها در میان بگذارند یا پیشنهاداتی سازنده برای افراد فرهنگها مختلف ارائه کنند (لپین و ون داین، 2001). این ممکن است بدان معنا باشد که این افراد در تلاش برای سازگاری رفتارهای خود با سایر فرهنگ بدون ایجاد ارتباطی مؤثر از فرهنگ خودشان و درک آنها از سایر فرهنگها متحمل ریسک میشوند. بنابراین، دیگران رفتار آنها نمایشی تقلیدی از ریا و اصالت نامشخص در نظر میگیرند.با این حال، یک فرد با میزان CQ بالا مقلدی بااستعداد است که از رفتارهای تقلیدی در حد متوسط استفاده میکند (ارلی و پترسون، 2004). افراد سازگار باید برای تعیین چگونگی و چرایی رفتاری که باید تطبیق داده شوند ظرفیت فکری داشته باشند تا صرفاً مقلد رفتارهای دیگران نداشته باشند. برای این منظور، آنها باید گشودگی بالایی نسبت به ایدهها و رفتارهای جدید داشته باشند و نظرات مختلف خود را به روشی مناسب انتقال دهند. علاوه بر آنچه برای کمک به رفتار (کینگ و دیگران، 2005)، رفتاری کاری ضد تولیدی (ینسن و پتل، 2011) و عملکرد شغلی (جاج و ارز، 2007؛ وین، 2002؛ ویت و دیگران، 2002) تأیید شده، اثر تعاملی سازگاری با گشودگی میتواند برای توضیح سایر رفتارها در بافت داخلی و بینالمللی به کار برده شود.
درک تأثیر ویژگیهای شخصیتی ترکیبی بر CQ ملاحظات مهمی برای ارزیابی، انتخاب و توسعه استعدادهای بینالمللی دارد. با توجه به انتخاب، یافتههای سازمانها را ترغیب میکند تا از صورت فلکی ویژگیهای شخصیتی در فرایندهای ارزیابی و انتخاب خود استفاده کنند. برای موقعیتهای بینالمللی، سازمانها باید تازهواردانی که در سازگاری و گشودگی سطح بالایی دارند را در نظر بگیرند. با توجه به پیشرفت فردی متخصصان بینالمللی، افراد ممکن است مزیت گشودگی را بدون در نظر گرفتن سطح سازگاری آنها درک نکنند. بنابراین، ارزیابی شخصیت آنها و درک پتانسیل ذاتی آنها برای توسعه هوش فرهنگی مهم است تا بتوانند در صورت تمایل به دنبال یک حرفه جهانی، یک برنامه توسعه عملی برای توسعه CQ را تهیه کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.