چکیده
هدف از این مطالعه این است که تأثیر شیوه های منابع انسانی (HR) را بر حفظ کارکنان در یک دانشگاه خصوصی بررسی کند. از بین چهارصد نفر اعضای هیئت علمی اعم از زن و مرد، 100 نفر بطور تصادفی برای جمع آوری دادهها انتخاب شدند. از یک پرسشنامه ساختارمند استفاده شد که نتیجه آزمون مقدماتی آن دارای مقدار آلفای 0.94 بود. از تحلیل رگرسیون برای پی بردن به تأثیر شیوههای منابع انسانی بر حفظ کارکنان استفاده شد. نتایج نشان میدهند که شیوههای منابع انسانی بر حفظ کارمندان تأثیر معنی داری دارد. پیشنهاد میشود که نهادهای آموزشی ممکن است برای حفظ پرسنل ارزشمند خود تجدید نظر کنند و شیوههای منابع انسانی را بهبود ببخشند. تحقیقات بیشتر در مورد این موضوع ممکن است در سطح تمامی مؤسسات نیز انجام شود.
کلمات کلیدی: شیوههای منابع انسانی، حفظ کارکنان
مقدمه
شیوههای منابع انسانی دارای یک ماهیت تعمدی هستند. این شیوهها حاکی از یک نظارت جدی و سازمانی هستند که مؤسسات را با افراد متخصص سازماندهی میکنند. شیوههای منابع انسانی از شرکتهای تابعه، و روش سرمایه گذاری انسانی در نهادهای شما اصولاً از جانب شما اجرا خواهد شد. به عنوان مثال، شیوههای منابع انسانی شامل ساخت یک سیستم برای تعیین و تجزیه و تحلیل اثراتی است که یک عضو خاص غرامت یک بسته را پرداخت میکند. نمونههای تکمیلی شامل تشکیل یک بسته برای کاهش مضرات مرتبط با کار و سپس ایجاد یک ساختار برای تأیید قوانین خدمات میباشد.
شیوههای منابع انسانی ابزارهایی هستند که براساس آن، کارکنان نیروی انسانی میتوانند هدایت کارکنان نهادی را بهبود ببخشند. این امر در تهیه برنامههای انگیزشی گسترده و آموزش رشد و ترقی مانند تدوین تمهیدات لازم برای هدایت و پشتیبانی از آن سیاست برای انجام بررسیهای مداوم عملکرد صورت میگیرد. به همین ترتیب، شیوههای منابع انسانی شامل ایجاد فرصتهایی است که در آن کارگران شانس پیشرفت دارند. به عنوان مثال، یک برنامه مدبرانه برای کمک به پیشنهادات هماهنگ کارگران، فرصتی برای کارکنان شماست تا در مواضع مدیریتی پیشرفت کنند.
اصول شیوههای منابع انسانی در محیطهای آموزشی به صورت زیر بررسی میشوند. هدف شیوههای منابع انسانی مانند یک میانجی در رابطه با سیاستهای مدیریت منابع انسانی و نتایج مدیریت منابع انسانی در مؤسسات آموزشی است. Sivasubramaniam و Kroeck (1995) تصورات بی شماری در مورد منابع انسانی پس از استفاده مناسب از آن ارائه کردهاند. آنها ادعا میکنند كه چندین شکل از مدیریت منابع انسانی (HRM) را مثلاً با تناسب داخلی یا ظاهری میتوان طبقه بندی کرد. تناسب ظاهری، مدیریت منابع انسانی یا مثلاً یک ترکیب برنامه ریزی شده را توصیف میکند، در حالی که تناسب داخلی به عنوان الگویی از اجراها باقی میماند. برخی از محققان سعی کردهاند تا دقیقاً بررسی کنند که کدامیک از اینها مناسب هستند.
- چکیده
- کلمات کلیدی
- مقدمه
- حفظ کارکنان در مؤسسات/سازمانهای آموزشی
- برنامههای حفظ کارکنان
- روش تحقیق
- ابزارها
- تحلیل و تفسیر دادهها
- سؤال/فرضیه تحقیق
- بحث
- نتیجه گیری
- توصیهها
- منابع
Abstract
Key words
Introduction
Employee Retention in Educational Institutions/Organization
Employee Retention Schemes
Methodology
Instrumentation
Analysis and Interpretation of Data
Research Question/Hypothesis
null hypothesis
alternative hypothesis
Discussion
Conclusion
Recommendations
References
بحث
نتایج این تحقیق با اشاره به فرهنگ سازمانی و اجتماعی مورد بحث قرار گرفته است، زیرا فرهنگ تأثیر قابل توجهی بر مفاهیم و شیوهها دارد (Amin، 2012). با استناد به تفسیر شیوهها، Shah (2009:5) با این استدلال که “علیرغم شباهتهای نوظهور سیاستها، ساختارها و مقررات قانونی در سراسر جهان ( یا مناطق) ساختارهای اجتماعی- محلی، الگوهای رفتاری، سنتهای فرهنگی، سیستمهای اعتقادی، و قراردادهای سازمانی بر نحوه عملی شدن مفاهیم تأثیر میگذارند”، بر اهمیت موقعیت محلی تاکید میکند. این تحقیق در کشور پاکستان انجام شده است که جامعه آن عمدتاً مسلمان است و به گفته Shah (2009:9) ” ایدئولوژی مذهبی، گفتمانها و شیوهها را در همه زمینهها هدایت میکنند”. علاوه براین، Hofstede (1991) اشاره کرد که فاصله قدرت بالا و جمع پذیری بالا، از ویژگیهای اصلی فرهنگ اجتماعی پاکستان است. به دلیل این ویژگی اجتماعی، زمانیکه کارکنان کارخود را در هر موسسهای شروع میکنند، با سایر همکاران ارتباط/دوستی برقرار میکنند و ترجیح میدهند در همان موسسه بمانند، هرچندکه گاهی اوقات با مدیریت اختلاف پیدا میکنند، و بعضی اوقات از جانب مؤسسات دیگر، شغلی با حقوق بیشتر به آنها پیشنهاد میشود. این امر برای مؤسسات بسیار مفید است تا از طریق فراهم آوردن محیطی مناسب برای رفاقت، کارکنان خود را حفظ کنند. علاوه بر این، شیوههای منابع انسانی (HR) از قبیل ماندگاری کارکنان در شغل خود، باید با توجه به زمینه و فرهنگ محلی توسعه یابند و اعمال شوند.
این مطالعه تاکید میکند که شیوههای منابع انسانی (HR) تأثیر قابل توجهی بر حفظ کارکنان دارد. با توجه به این یافتهها، پیشنهاد میشود که اگر مؤسسات میخواهند کارکنان خود را حفظ کنند باید بیشتر بر پاداشهای غیر پولی در مقایسه با پاداشهای پولی متمرکز شوند. زیرا، همانطور که در بالا عنوان شد، جامعه پاکستان یک جامعه جمع گرا است، و کارکنان پاداشهای غیر پولی مانند تقدیر و تشکر، تقدیرنامهها، دست زدن برای آنها در یک مراسم رسمی، و آهسته به شانه زدن توسط رئیس را ترجیح میدهند (House و همکاران، 2004). این نه تنها به حفظ کارکنان کمک میکند، بلکه به مؤسسات کمک میکند تا خارج از ساعات کاری و بدون پاداش پولی از کارکنان کار بخواهند، انگیزه کارکنان و رضایت شغلی را افزایش دهند که این به نوبه خود میتواند به حفظ کارکنان کمک کند. به طور کلی، پیشنهاد میشود که مدیریت منابع انسانی (HR) با در نظر گرفتن شرایط سازمانی محلی و فرهنگ اجتماعی برای حفظ کارکنان در همان موسسه ، شیوههای منابع انسانی (HR) خود را توسعه دهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.